Hoppa till sidans innehåll

Hemvändarmatch 2018

19 OKT 2018 11:54
Smedjebacken HC vs Hemvändarna
  • Uppdaterad: 19 OKT 2018 11:54

Den 21a December spelar Smedjebacken HCs Alag en match mot SHC fostrade lirare som håller till i andra föreningar runt om i världen. Det har med andra ord blivit dags för den årliga och väldigt populära Hemvändarmatchen!

I samband med denna match kör vi likt tidigare år en s.k. Kronanmatch där företag och privatpersoner går in med en valfri summa som dem sponsrar. Antingen en engångssumma eller en summa per åskådare.

Matchen är helt gratis för alla åskådare. Det är NI som är med och sponsrar som bjuder på inträdet. Så desto fler vi blir, desto mer pengar och desto bättre för föreningen. Många bäckar små så att säga!

Alla lag i föreningen ombeds vara med och bidra genom att hitta företag och privatpersoner villiga att vara med och sponsra till denna match. Förra året drog vi in runt 100 000 SEK på denna match. Kan vi slå den siffran i år tro?

Råkar just du som läser detta vara intresserad av att vara med och bidra? Då tar du kontakt med närmsta SHCare i din umgängeskrets alternativt skickar ett mail till This is a mailto link med namn på ditt företag (eller ditt eget namn om du sponsrar som privatperson), mail/faktureringsaddress samt hur mycket du vill sponsra och om du lägger en engångssuma eller sponsrar ett antal kronor per åskådare. Går även bra att skriva ut och fylla i PDFen längst ner i inlägget.

Ett stort tack till alla er som år efter år engagerar er i SHC och bidrar på olika sätt till föreningens fortsatta existens!

Kronanmatchen 2018.pdf


Epost: Adressen Gömd

logo ovako

 

vb_logo

 

MVUSAB SWEDEN

 

Bildresultat för norrbärke sparbank

 

 

 

Site Visitors Counter
Visitors Counter '

 

Felanmälan

 

Postadress:
Smedjebacken HC - Ishockey
Björbo 3
77791 Smedjebacken

Besöksadress:
Frejgatan 1
77730 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info