Hoppa till sidans innehåll

Information


Information

2018 Nu med utökad is tid +20%

Smedjebacken HC arrangerar en sommarhockeyskola under v27 i vilken vi hoppas att alla ska trivas i och ha roligt.

Sommarhockeyskolan är en dagskola. 2008-2011 garanteras minst 10 st ispass 2 per dag. Och 2004-2007 kommer att ha minst 12 ispass under veckan. teroripass, teknikpass och andra roliga aktiviteter. Det är inte "bara" hockey utan det är viktigt med återhämtning, lek och kamratskap. 

Det är mycket viktigt att man uppträder som en bra kompis, att man håller tider, lyder ledares instruktioner, äter mycket mat och dricker mycket vatten. 

Vi förbehåller oss rätten att stänga av elev som grovt bryter om reglerna. 

Vi kommer dela in i grupper med max 26 utespelare och 4 st målvakter i varje grupp. Våra omklädningsrum är tyvärr inte så stora som vi skulle vilja så alla måste hjälpa till och hålla ordning.   

Allmän info - uppdateras efterhand

Veckoschema

Se Index Veckoschema 2018

 Deltagare

Pojkar och flickor födda 2004-2011

Antagning

Betald avgift är lika med antagning upp till max antal deltagare (26+4). Därefter placeras man på reservlista i den ordning man betalat in. Info om antaganing alt. att man erbjuds en reservplats kommer publiceras här på hemsidan löpande.

Reservation

Avgiften betalas inte tillbaka om man avbryter hockeyskolan ovasett när man avbryter.

Om det av någon anledning skulle bli ett haveri på anläggning för att hålla is, ismaskin etc som gör att hockeyskolan inte kan genomföras eller slutföras har klubben rätt att i första hand erbjuda en annan senare vecka för sommarhockeyskolan. 

Tränare

Vi  3 st huvudtränare samt målvakts tränare som håller i alla ispass och har hjälp av juniorspelare.

Tränatre är klara vi fortsätter vårt sammarbete med Håkan Strömberg,  Martin Persson-Ulvergård, Hans-Johan Alftberg och Niklas Persson som målvakts tränare.  

Hjälptränare

Som hjälptränare är klubbens egna tränare och äldre spelare. Många av de äldre spelarna kommer hem från hockeygymnasier och hjälper till i sin moderklubb.  

Lagfarsor

Varje lag kommer ha en huvud lagledare/lagfarsa. De yngre lagen kommer ha fler som hjälper till så eleverna hittar rätt i tid till de olika passen. 

Plats

Ovakohallen och tillhörande övriga hallar som Smedjehallen och fotbollhallen Barken Arena.

Måltider

Lunch och mellanmål till alla. Lunchen serveras i fotbollshallen, Barken Arena

Matsedel 2018

Måndag:  Kotlett noisetter med choronsås(bearnaise med chilisås)

Tisdag:   Kebabgryta med ris

Onsdag:  Köttbullar med stuvademakaroner

Torsdag:  Lasagne

Fredag:    Kycklingklubba med potatisgratäng & ratatouille

 Alla luncher serveras med vatten samt sallad & bröd.

 

Försäkring

Deltagare är försäkrade via SIF´s försäkring.

Slipning av skridskor

Möjlighet till slipning kommer finnas under veckan och troligen söndagen före hockeyskolan. Då kan man prova utrustningen och kanske komplettera med förbrukningsmaterial från vår Hockey-Shop.  

Antagning

Det är en grannlaga uppgift att verka för att så många som möjligt kan få delta. Vi ska försöka bereda plats till alla, men vi kan behöva tacka nej till några. Vi meddelar så snart vi kan. 

Kiosk

Hålls öppen mellan 10-15 (bestäms under veckan vad som är önskat). Elever kan sätta in pengar i kiosken så man slipper hantera och förvara pengar. 

Camping

Som alla förhoppningsvis uppfattat så kan man hyra husvagns/husbilsplats ca 150 m från ishallen. Det är vid idrottshallen Smedjehallen. Endast 800 kr för hela veckan. Man får gärna komma på söndagen. Avgiften betalas till campingvärden som finns på plats. El ingår. Likaså tillgång till toa och dusch (separat dam/herr). Vi ska också försöka lösa diskmöjligheter. 

Kontakt: David Romlin, 070-6084690, This is a mailto link

Uppdaterad: 26 JUN 2018 18:26 Skribent: David Romlin

Postadress:
Smedjebacken HC - Ishockey
Björbo 3
77791 Smedjebacken

Besöksadress:
Frejgatan 1
77730 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info