Sponsorpolicy

Sponsorstödet till SHC är en direkt överlevnadsfråga. Utan sponsorstöd skulle vi inte kunna bedriva verksamheten i närheten av dagens omfattning. Det är därför mycket viktigt att våra sponsorer känner uppskattning på alla vis som är möjliga från spelare, ledare, föräldrar osv.

En huvudregel är att sponsring sker till föreningen. Dvs ej till enskilda lag eller enskilda spelare. Syftet med denna grundregel är att det är föreningens styrelse som beslutar hur sponsorintäkterna ska fördelas.

Undantag från denna regel kan göras, exempelvis vid ungdomscuper kan sponsorer "köpa" cupnamn och även sponsra med lotterivinster.

Även andra undantag kan tas upp till beslut av styrelsen om förslag inlämnas. Det viktiga är att vi tar alla chanser att teckna, gärna fleråriga, avtal med sponsorer.

Det är allas skyldighet att rekrytera sponsorer, ej bara styrelse, sponsorgrupp etc.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:14 Skribent: Mats Ulestig

logo ovako